DE NIEUWE FORD TOURNEO CUSTOM 2018

Met zijn extra ruimte en 30 verschillende zitplaatsmogelijkheden is de nieuwe Tourneo Custom efficiënter, passagiersvriendelijk en flexibeler dan ooit. De nieuwe Tourneo Custom biedt ruimte voor maximaal negen personen.

In een wereld waarin mensen zich veel en snel verplaatsen, combineert de Ford Touneo Custom een hoogwaardig praktisch design dat gemaakt is voor een veilige, luxevolle & ruime omgeving voor alle typen passagiers. Met meer dan genoeg plaats voor alle soorten bagage.

DE NIEUWE FORD TRANSIT CUSTOM

Een ruimtelijk gevoel zonder in te boeten aan luxe

Meer ruimte, minder moeite

De vernieuwde Ford Tourneo Custom scherpt ruimte en laat 9 personen genieten van een hoogstand rij-comfort. Ruimte nodig? Klap de rugleuning van de acherzetelts naar voren om een groter werkoppervlak te creeëren . Of maak gebruik van de vele verschillende manieren om de achterzetels te draaien op te vouwen, te kantelen of op te bergen voor extra beenruimte, als in een klassevole limousine of voor een maximaal bagageoppervlak, zonder dat men hiervoor de zetels hoeft uit te bouwen of achter te laten.

Komt tot rust of vergader onderweg

Met zijn nieuwe conferentielay-out geniet je in het ruime interieur van de vernieuwde Tourneo Custom van een uitzonderlijke rij-ervaring, ongeacht waar je zit. Afhankelijk van het model dat je kiest, kun je genieten van drie aparte zitplaatsen op de 3e rij en/of individuele plekken op de 2e rij. De aparte zetels op de tweede rij kunnen tegen of met de rijrichting mee worden geplaats en alle zetels kunnen naar wens gekanteld, opgevouwen, opgeborgen of verwijderd worden. Als het gaat om comfort en gemak zorgt een luxeuse afwerking, meer opbergmogelijkheden en  premium kwaliteit voor een ontspannende & productieve rit.

Slimme technolgie voor optimaal rijplezier

De Tourneo Custom is verkrijgbaar met een indrukwekkende lijst slimme technologieën. Zo gebruikt de Intelligent Speed Limiter bijvoorbeeld de Traffic Sign Recognition-camera om de aangegeven snelheidlimiet (indien geactiveerd) te detecteren. Bijkomend past het systeem zich op basis van uw voorkeur aan de maximumsnelheid aan. Cross Traffic Alert waarschuwt je voor naderend verkeer als jij achteruit een parkeerplaats verlaat en jouw zicht beperkt is. Het Blind Spot Information System waarschuwt je als het systeem auto’s in jouw dode hoek detecteert & adaptive Cruise Control maakt het rijden voor lange afstanden net iets minder stressvol. Als de sensoren detecteren dat het verkeer voor je afremt, dan remt jouw auto ook automatisch af. Als het verkeer weer doorstroomt, dan schakelt je auto terug naar de vooraf ingestelde snelheid.

SYNC 3: voor een moeiteloze handsfree-beleving

Ford SYNC 3 is een geavanceerd systeem waarmee je verbonden blijft en jouw telefoon, muziek en navigatiesysteem naadloos bedient. Collega’s veilig in contact houden en enterainen? Het lukt probleemloos met het nieuwe SYNC 3 systeem. Via druk- en veegbewegingen op het 8 inch touchscreen is het makkelijk op intuïtieve wijze te navigeren. De technologie is compatibel met Apple CarPlay en Android Auto. Met Applink heb je zelfs toegang tot jouw favoriete smartphone-apps & blijf je via de Live Traffic functie, steeds op de hoogte hoe je al die tergende files best vermijd.

Vraag het aan uw fleetspecialist

 

Ben De Groof
CEO

 +32 (3) 778 79 70

Bio
Ben de Groof is de zaakvoerder en tevens opvolger van zijn vader, Jos de Groof. Zijn strategie in één woord: klanten ontzorgen.

Met Waasland Automotive brandt Ben van amibtie om één all-in-oplossing te bieden voor slimmere B2B mobiliteit. Zo groepeerde hij onder leiding van zijn team alle services onder één dak: een bandencentrale, een carrosserieafdeling, lokale ombouwing van voertuigen, Verkoop tot en met het onderhoud van alle merken.

LinkedInEmail
Nancy Martens
CEO
LinkedInEmail
Françoise Cobbaert
CEO
LinkedInEmail
Waasland Automotive