DE NIEUWE FORD TRANSIT CUSTOM 2018

De Transit Custom staat bekend om zijn robuustheid, functionaliteit en betrouwbaarheid. De nieuwe Transit Custom is uitgerust met een nog breder scala aan innovatieve features en technologieën, is nog efficiënter & het ontwerp en vakmanschap zijn van het hoogste niveau.

Het resultaat? Neem plaats achter het stuur van een bestelwagen die verfijnder & geraffineerder is dan ooit.

DE NIEUWE FORD TRANSIT CUSTOM

Ziet wat jij misschien mist

Traffic Sign Recognition herkent permanente of tijdelijke verkeersborden langs en/of boven de weg. Een pictogram van het betreffende snelheidsbord of bord ‘niet inhalen’ wordt weergegeven op het instrumentenpaneel en verandert elke keer mee als men een nieuwe snelheidszone binnen rijdt.

Werk confortabeler met een mobiel kantoor

De Ford transit custom vestigt de nieuwe norm voor gebruikerscomfort. Met de bestuurdergerichte cockpit beschikt de Transit customer over tal van nuttige opbergmogelijkheden voor flessen,
telefoons en papierwerk. Zelfs de dubbele passagierszetel vooraan is uitgerust met een klaptafel in de rugleuning, exact groot genoeg om plaats te bieden voor een laptop.

SYNC 3: voor een moeiteloze handsfree-beleving

Ford SYNC 3 is een geavanceerd systeem waarmee je verbonden blijft en jouw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Collega’s veilig in contact houden en enterainen? Het lukt probleemloos met het nieuwe SYNC 3 systeem.  Sync 3 maakt zelfs een verbinding met Applink, Apple Carplay & Android Auto.

Veilig trekken van een aanhangwagen

Trailer Sway Control registreert het schommelen of slingeren van jouw aanhangwagen en vermindert de snelheid van jouw voertuig om het probleem op te lossen, zodat het trekken van een aanhangwagen beheerster verloopt. Het systeem vertraagt het voertuig door het motorkoppel te verlagen en de remdruk op alle wielen geleidelijk te verhogen.

Eersteklas laadruimte

In de nieuwe Transit Custom kunnen eenvoudig panelen van 2 m x 1 m plat op de vloer of drie europallets worden vervoerd. Dankzij de handige en innovatieve doorlaadruimte passen er bovendien voorwerpen tot 3,4 m lang in (L2-versie), terwijl je de voorste passagiersstoelen nog gewoon kunt gebruiken. In totaal biedt de bestelauto met een laadschot een laadruimte van 6 kubieke meter. En dit is nog maar de versie met de korte wielbasis (L1). De versie met de lange wielbasis (L2) biedt 6,8 kubieke meter. Hij heeft de breedste zijschuifdeur van alle voertuigen in zijn klasse. En de zijschufdeuren zijn ook voorzien van een nieuw mechanisme waardoor ze veilig open blijven staan tijdens het laden.

 

Vraag het aan uw fleetspecialist

 

Ben De Groof
CEO

 +32 (3) 778 79 70

Bio
Ben de Groof is de zaakvoerder en tevens opvolger van zijn vader, Jos de Groof. Zijn strategie in één woord: klanten ontzorgen.

Met Waasland Automotive brandt Ben van amibtie om één all-in-oplossing te bieden voor slimmere B2B mobiliteit. Zo groepeerde hij onder leiding van zijn team alle services onder één dak: een bandencentrale, een carrosserieafdeling, lokale ombouwing van voertuigen, Verkoop tot en met het onderhoud van alle merken.

LinkedInEmail
Nancy Martens
CEO
LinkedInEmail
Françoise Cobbaert
CEO
LinkedInEmail
Waasland Automotive