Fleet Dealer of the Year 2019: Waasland Automotive

Elke dag haalt onze fleetafdeling het beste uit zichzelf om de beste diensten te leveren.
We mogen u dan ook met enige trots informeren dat uw vertrouwen ons een mooie prijs heeft opgeleverd …

De eerste FLEET Partners Dealer of the Year Vlaanderen is …
ALD Automotive, Alphabet, Arval, Athlon Car Lease, Belfius Auto Lease, CIACfleet, DirectLease, J&T Autolease, KBC Autolease, LeasePlan, mobilease, Vancia Car Lease en ook Traxio, de federatie van de autosector en de aanverwante sectoren, zaten samen om de FLEET Partners Dealer of the Year te kiezen. De winnaar werd op 10 januari 2019 bekend gemaakt tijdens de FLEET Manager of the Year gala avond.

Hiervoor baseerde ze zich op een aantal vooraf bepaalde criteria zoals fleetaanpak- en verkoop (zoals flexibele openingsuren, business corner, pick-up & delivery, test- en vervangvoertuigen, etc.), samenwerking/relatie en aanbod van het fleetgamma van het merk.

Waasland Automotive had de eer om de eerste FLEET Partners Dealer of the Year prijs te ontvangen.
Wij zijn zeer trots en dankbaar voor deze erkenning.

Uw allround automobielbedrijf
Waasland Automotive ambieert om al zijn klanten mobiliteit te garanderen met oog op maatschappelijk verantwoord en milieubewust ondernemerschap. Als officiële FordStore kan u in dit one-stop shopping center terecht voor de aankoop van nieuwe- en tweedehandswagens, transitvoertuigen, auto accessoires en banden.

In de verschillende vestigingen worden alle soorten onderhoud, herstellingen en carrosseriewerkzaamheden voor alle merken verzorgd. In onze Profile Car- & Tyrecenter’s kan u naast de aankoop en stockage van banden ook terecht voor airco-onderhoud.

Uw baanvaste car policy partner
U vindt bij ons een breed gamma aan Ford bedrijfswagens en de Fleet afdeling coördineert de contacten met uw leasemaatschappij of fleetowner. Prijsafspraken, leveringscondities en gepersonaliseerde voorwaarden worden centraal opgevolgd. Door jarenlange ervaring, zijn we de perfecte schakel tussen u en de leasingmaatschappij of andere financiële instellingen. We handelen snel, professioneel en geven u een gedegen advies met betrekking tot uw investering. Onze geëngageerde medewerkers zullen alles in het werk stellen om van u een tevreden en zorgeloze klant te maken!

En dat we zeer blij zijn met deze award…

Waasland Automotive