• Carmaxx logo
  • Slider Thule
  • Slider meguiars
  • Slider Profile logo

Waasland Automotive – De All-in oplossing voor uw wagen

Onderhoud van alle merken

U eist ook meer transparantie over uw onderhoud? Bij elke onderhoudsbeurt krijgt u een filmpje over de staat van uw wagen. Via deze weg volgt u naadloos mee wat onze technieker heeft vastgesteld. Zo behoudt u alle controle en komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Profile Tyrecenter is de specialist in autobanden, velgen, airco en tevens de grootste en snelst groeiende onafhankelijke autoserviceketen van België. Tevens biedt de bandencentrale u 7 premium merken voor de optimale wegligging van uw wagen.

Carmaxx
Accessoires

Carmaxx  biedt u alle accessoires die u nodig hebt voor uw wagen. Als hoofdverdeler van Thule kunt u bij ons terecht voor de verkoop maar ook voor de verhuur van dakdragers, fietsenrekken, sneeuwkettingen of andere benodigdheden voor uw wagen.

Accessoires

Het aanbod van Waasland Automotive ivm accessoires kan opgedeeld worden in vier onderdelen: Ford, Mazda, autoaccessoirewinkel Carmaxx en de bandencentrale Profile.

Het origineel. Vaak gekopieerd. Zelden geëvenaard. Nooit verbeterd. Kwaliteitsonderdelen, ontworpen en geproduceerd om ervoor te zorgen dat uw wagen in prima conditie blijft. Bij het repareren van uw wagen hebben veiligheid, kwaliteit, uitvoering en kostprijs prioriteit.

Om de optimale balans tussen al deze factoren te bereiken, zou u altijd originele onderdelen moeten gebruiken en wel om de volgende redenen:

  • Originele onderdelen zijn ontworpen en gefabriceerd volgens dezelfde hoge kwaliteitsnormen als het onderdeel dat wordt vervangen.
  • Originele onderdelen zijn perfect afgestemd op uw wagen. Met originele onderdelen levert uw wagen optimale prestaties. Originele onderdelen gaan bovendien langer mee zodat u waar voor uw geld krijgt.
  • Originele onderdelen genieten de gebruikelijke garantie. Met originele onderdelen blijft de waarde van uw voertuig behouden.

Het zijn echter niet alleen de onderdelen die het verschil maken. Wij beschikken over zorgvuldig opgeleide technici die met behulp van speciale gereedschappen de kwaliteitsonderdelen op de correcte manier monteren.

De afdeling onderdelenverkoop is u graag van dienst, wanneer het om levering van onderdelen en accessoires gaat. Naast de voorraad van ruim 10.000 onderdelen en accessoires voor uw Ford of Mazda kunnen onze medewerkers voor elk type wagen aan de hand van het chassisnummer, onderdelen snel en correct voor u vinden, ofwel bestellingen verrichten. U wil graag een inlichting? Stuur ons een mailtje (parts@waaslandautomotive.be) met uw vraag en wij proberen u zo spoedig mogelijk te helpen.

Hieronder ziet u een korte bedrijfsfilm van onze autoaccessoireshop Carmaxx (Pareinpark 4B, Beveren-Waas). Carmaxx is officiële verdeler van de verkoop en verhuur van alle Thule artikelen en tevens een verkooppunt van Meguiar’s, Caliber, Garmin, JVC Kenwood, Pioneer, Eurol en Coyote.

Klik hieronder direct door voor bijpassende accessoires voor uw wagen.

Logo ford klein
Logo Mazda klein
Logo Carmaxx klein
Logo Profile klein

 


Waasland Automotive