NEW FORD MUSTANG MACH-E

VANAF NU BESCHIKBAAR IN ONZE FORD SHOWROOM TE BEVEREN

100% ELEKTRISCH.
100% KARAKTER.

Met zijn Mustang-designkenmerken die onmiddellijk de hoofden doen draaien en een volledig verbonden ervaring die voortdurend in ontwikkeling is voelt u de spanning als toen u voor het eerst achter het stuur zat. Zin om deze spanning nu al te voelen? Binnenkort staat de Mustang Mach-E ter beschikking voor verschillende testritten! 

U kan vanaf NU uw testrit reserveren.

 

ONTDEK DEZE WAGEN ZOALS JIJ HET VERKIEST !

               

 

AWD VERMOGEN

De vierwielaandrijving met een dubbele, geavanceerde elektrische motor zorgt voor ongeëvenaarde prestaties. Een elektrische motor op de voor- en achteras verbetert de prestaties en helpt u om lastigere rijomstandigheden het hoofd te bieden.

  

BEWEGINGSVRIJHEID

Het ruime interieur biedt u heel wat plaats om samen met uw passagiers van de rit te genieten. Trekt u op avontuur of gaat u uw wekelijkse boodschappen doen? De handige laadruimte aan de voor- en achterkant van het voertuig geeft u oneindige opbergmogelijkheden.

 

 

EVEN GEMAKKELIJK ALS HET OPLADEN VAN UW SMARTPHONE

 

THUIS OPLADEN

Bespaar tijd en geld wanneer u brandstof vaarwel zegt. Het opladen van uw voertuig thuis betekent dat u elke dag kunt beginnen met maximaal 610 km elektrisch rijbereik, wat betekent dat de meeste van uw verplaatsingen gedekt zijn.

 

HANDIG ONDERWEG

De Mustang Mach-E heeft een krachtige DC-oplaadfunctie - dat betekent dat u in slechts 10 minuten 119 km rijbereik kunt opladen bij een oplaadpunt met hoog vermogen.

 

VOORDELEN VAN ELEKTRISCHE VOERTUIGEN

Tanken is overbodig, lagere onderhoudskosten, evenals belastingverlagingen en emissiezonevoordelen.
De lijst met besparingen wanneer u overschakelt op een volledig elektrisch product is aanzienlijk.

 

 

ZUINIG OM MEE TE RIJDEN

Door de afwezigheid van brandstof hebben eigenaren van elektrische auto's het voordeel van lagere verbruikskosten. dat kan een besparing van gemiddeld €1.245 per jaar opleveren, dit op basis van 20.000 km per jaar, brandstofverbruik van 7.7l/100 km, brandstofkosten €1.43/liter, elektriciteitskosten voor huishoudelijk gebruik van €0.29/kWh, een energieverbruik van 16.5 kWh/100 km en het opladen thuis uitgevoerd.

 

LAGERE ONDERHOUDSKOSTEN

Omdat het voertuig minder bewegende onderdelen heeft en dankzij de batterijgarantie van Ford van 8 jaar, kunnen eigenaren van de Mustang Mach-E ten opzichte van benzine- en dieselvoertuigen meer dan 50% besparen op onderhoud over 5 jaar/97.000 kilometer.

 

 

FISCALE VOORDELEN

100% elektrische wagens zijn in Vlaanderen vrijgesteld van de belasting op inverkeerstelling en de jaarlijkse verkeerbelasting.
Deze vrijstelling geldt niet voor leasingvoertuigen. (Bron)

In Wallonië en Brussel is de belasting op inverkeerstelling geplafoneerd op het minimumbedrag.
Dat geld ook voor de verkeersbelasting. (Bron)

Voor venootschappen en zelfstandigen zijn volledig elektrische wagens 100% aftrekbaar. (Bron)

Werknemers die een auto van het werk ter beschikking krijgen en deze voor privé doeleinden ook gebruiken
moeten hiervoor een belasting in de vorm van "voordeel alle aard" betalen.
Voor 100% elektrische auto's wordt de berekening van het VAA gerekend met het laagste percentage van 4%. (Bron)