Onderscheidingen

In 2017 wint Waasland Automotive (Ford) de Super Best Dealer Van award, een bekroning voor de professioneelste en bestverkopende concessiehouder uit het Belgische wereldje van de lichte bedrijfsvoertuigen.

Dit gebeurde tijdens de eerste editie van de Best of VAN plaats. Een high-level netwerking event, georganiseerd door TRANSPORTMEDIA in samenwerking met FEBIAC en TOURING,  gericht op de LCV-markt.

In 2019 werd Waasland Automotive verkozen tot fleet dealer of the year.
De winnaar werd gekozen door grote leasebedrijven en Traxio, de federatie van de autosector en aanverwante sectoren. Hiervoor baseerde ze zich op een aantal vooraf bepaalde criteria rond de aanpak en verkoop (zoals flexibele openingsuren, business corner, pick-up & delivery, test- en vervangvoertuigen, enz);
Waasland Automotive wil hiervoor al hun klanten en leasingmaatschappijen bedanken die voor hen gestemd hebben.

In 2020 mocht Waasland Automotive voor de 20ste keer de Chairman’s Award in ontvangst nemen. De Chairman’s Award is een bekroning die jaarlijks door Ford wordt uitgereikt aan verdelers die het voorgaande jaar de beste resultaten behaalden op het vlak van klantentevredenheid, verkoop en service.
Het management geeft zijn team in de drie vestigingen hun diepste waardering om dit alweer te realiseren!