Wat is Private Lease?

Met Private Lease bent u veilig en is alles inbegrepen! Zo vermijdt u alle onvoorziene uitgaven die iedere autobezitter vreest (jaarlijks onderhoud, bijkomende herstellingen…) Dit voor een vaste maandelijkse huurprijs. Bovendien hoeft u zich na afloop van het contract nergens zorgen over maken. Voor de verkoop en de restwaarde van uw wagen zorgen wij. U moet enkel nog uw nieuwe Ford of Mazda wagen kiezen!

 

Relax met Private Lease

Met Private Lease hoeft u zich geen zorgen meer te maken! Dankzij een leaseformule die alle diensten en het administratieve beheer ervan omvat, ontzorgen wij u van deze taken. Onze Private Lease formules zijn transparant en duidelijk. U hoeft zicht geen zorgen te maken over addertjes onder het gras. 

    

Private Lease

U bent niet de eigenaar van het voertuig. U betaalt alleen voor het gebruik ervan gedurende een vaste periode. Als uw contract ten einde loopt kan u makkelijk en snel een nieuw contract aangaan, al dan niet met een goedkope update van uw wagen.

Eerlijke voorwaarden

Met Private Lease verbindt u zich aan een contract dat varieert tussen 24 en 60 maanden. Telkens als u een nieuw contract afsluit, kan u het nieuwste model kiezen.

Vaste maandelijkse kosten

Voor een vast maandbedrag zorgeloos in een nieuwe auto rijden. Dat wil toch iedereen! U komt niet voor verrassingen te staan doorheen het jaar. En u mag uw auto helemaal volgens uw wensen samenstellen.

   

   

Financieel voordelig

Misschien denkt u wel dat Private Lease u veel duurder gaat uit komen. Dan kunnen wij deze gedachten nu veranderen. Los van uw verzekering, jaarlijks onderhoud en verkeersbelastingen is er ook nog de waardevermindering waarmee u rekening moet houden. Met Private Lease betaald u 1 bedrag waar alles* mee is inbegrepen. Zo moet u niet wakker liggen doorheen het jaar van onverwachte kosten. 

*Benzine is niet mee inbegrepen in onze Private Lease formules

 

Klaar voor de toekomst

U weet niet wat de toekomst gaat brengen en u twijfelt bij de aankoop van uw nieuwe wagen tussen benzine, hybride en 100% elektrisch. U durft de stap naar 100% elektrisch rijden nog niet te zetten dus u beslist om terug een benzine te nemen. Hier hangt u de komende jaren aan vast. Met onze Private Lease formules hoeft u zo ver niet te denken. U kan een contract van bv. 36 maanden aangaan en daarna makkelijk een nieuwe wagen kiezen. Als u na uw contract een nieuwe wagen kiest, hoeft u zich geen zorgen te maken over de waardevermindering van uw vorige wagen, daar zorgen wij voor. Ook financieel zijn onze Private Lease formules zeer voordelig. 

    

  

Diensten afgestemd op uw behoeften

 

Rijdt u weinig? Of net heel veel? Wilt u een contract van 2 jaar of liever van 5 jaar? Alles is mogelijk. Ontdek hieronder hoe u uw contract in een paar stappen kunt opstellen:

1. Configureer uw Ford of Mazda bij ons in de showroom

2. Pas uw contract aan uw behoeften aan:
    - Looptijd: tot 60 maanden
    - Kilometerstand: tot 180.000 km gedurende de looptijd van het contract

    

Hebt u vragen over onze Private Lease formules, stel ze hier