• Onderhoud voor alle merken
    Wenst u ook meer transparantie over uw onderhoud? Bij elke onderhoudsbeurt krijgt u een filmpje over de staat van uw wagen. Zo volgt u naadloos mee wat onze technieker heeft vastgesteld.

Waasland Automotive – De All-in oplossing voor uw wagen

Onderhoud van alle merken

Service-center Wagenonderhoud


U eist ook meer transparantie over uw onderhoud? Bij elke onderhoudsbeurt krijgt u een filmpje over de staat van uw wagen. Via deze weg volgt u naadloos mee wat onze technieker heeft vastgesteld. Zo behoudt u alle controle en komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.


Profile Tyrecenter is de specialist in autobanden, velgen, airco en tevens de grootste en snelst groeiende onafhankelijke autoserviceketen van België. Tevens biedt de bandencentrale u 7 premium merken voor de optimale wegligging van uw wagen.

Carmaxx  biedt u alle accessoires die u nodig hebt voor uw wagen. Als hoofdverdeler van Thule kunt u bij ons terecht voor de verkoop maar ook voor de verhuur van dakdragers, fietsenrekken, sneeuwkettingen of andere benodigdheden voor uw wagen.

Service en onderhoud 

Waasland Automotive garandeert de mobiliteit van haar klanten.

Als officiële Ford hersteller kan u via ons one-stop-shopping center terecht voor de aankoop van nieuwe- en tweedehandswagens, accessoires en banden.

Wij verzorgen daarnaast ook alle soorten onderhoud en herstellingen voor alle merken, als ook carrosseriewerkzaamheden.

Onze troeven?

  • Kom 3 maanden na aankoop van uw nieuwe wagen (of na 1500 km) bij ons langs voor een gratis visuele check up van uw voertuig. Wij controleren alle vloeistofpeilen en de bandenspanning zodat uw voertuig optimaal de baan op gaat en doen er een gratis poetsbeurt van uw voorruit bovenop. 

  • Door uw voertuig te laten onderhouden via onze concessie in Beveren of Sint Niklaas geniet u telkens van een gratis verlenging van uw Ford Assistance. Daarbij bent u ook zeker dat onderhoud en herstellingen worden uitgevoerd door permanent bijgeschoolde techniekers en dit volgens de richtlijnen van het merk. Ook de fabrieksgarantie blijft hierdoor gewaarborgd. 

  • Onze video checkup al gezien? Bij elke onderhoudsbeurt krijgt u een filmpje van de staat van uw wagen zodat u mee kan volgen wat onze technieker heeft vastgesteld. 

  • Tijd voor de technische keuring? Wij checken uw voertuig alvorens deze aan te bieden in het keuringsstation. Indien u dit wenst verzorgen wij ook het voorrijden op de keuring. 

  • Wenst u tijdig op de hoogte gehouden worden van uw volgende onderhoud of keuring? Via uw eigen klantenprofiel ontvangt u tijdig een email met een uitnodiging om uw wagen in onze concessie aan te bieden.
  • Ook voor ruitherstellingen of vervangingen en reparatie van kleine deuken kan u bij Waasland Automotive terecht. 

  • Schade aan uw wagen? U kan bij ons terecht voor alle carrosserieherstellingen, reparaties & herstellingen aan (bedrijfs)wagens. Onze carrosserieafdeling staat garant voor een piekfijn resultaat. Waasland Automotive heeft samenwerkingsakkoorden met vrijwel elke verzekeringsmaatschappij voor een vlotte afhandeling van de schadedossiers. 

  • Banden aan vervanging toe? Via onze eigen bandencentrale – ‘Profile Tyrecenter’ – bieden wij u een groot aanbod aan zomer- en winterbanden, en velgen. Wij kunnen uw banden ook vullen met stikstof zodat deze minder snel leeglopen. Wij voorzien ook ruimte voor de opslag van uw winter- / zomerbanden tot de volgende bandenwissel aan de orde is. 

  • Op zoek naar accessoires? Carmaxx Accessoires heeft alle nodigde toebehoren voor uw wagen. Wij zijn tevens officiële verdeler van Thule (verkoop / verhuur), Caliber, Garmin, JVC Kenwood, Pioneer, Coyote en Meguiar’s.

En terwijl onze techniekers zich ontfermen over uw wagen

  • kan u gebruik maken van één van onze leenfietsen of huurwagens om u verder te verplaatsen. Vraag ook naar onze homeservice! 
  • kan u wachten in onze luxe lounge met gratis wifi. U heeft ook de mogelijkheid om aan een tafel te werken met uw laptop. 
  • kan u gerust eens rondkijken in onze Mustang showroom waar wij een groot aanbod aan Mustang Merchandising ter beschikking hebben.

U merkt het, uw rijplezier is onze passie!

Onderhoud van alle merken

U kunt bij Waasland Automotive terecht voor een complete onderhoudsbeurt van uw wagen en dit niet alleen voor Ford en Mazda, maar voor alle merken.


Waasland Automotive