Twee jaar Smart Lab

Twee jaar geleden heeft Waasland Automotive het Ford Smart Lab geopend. Een unieke showroom in het midden van het Waasland Shopping. Het Smart Lab brengt de showroom naar de consumenten. We doen hier niet aan "hard selling"  zoals je meestal gewoon bent in een showroom. Het Smart Lab staat voor laagdrempeligheid. Hier willen we de consumenten informeren en helpen bij hun 1ste stap naar een nieuwe Ford wagen of een Private Lease. 

Gratis tankkaart

Dat ons Ford Smart Lab 2 jaar bestaat kunnen we niet onopgemerkt
voorbij laten gaan. Heel de maand november staat Private Lease in de kijker. Omdat bij onze Private Lease formules alles zit inbegrepen (verzekering, onderhoud, BIV, pechverhelping, zomerbanden…) buiten benzine geven we een gratis tankkaart ter waarde van € 300 weg. Dit voor de 1ste 20 consumenten die een Ford Private Lease aangaan. Deze actie is heel de maand november geldig. 

   

Wat moet je doen

Bent u geïnteresseerd in één van onze Ford Private Lease formules? Dan is het nu het moment om eens langs te komen bij onze Smart Lab stand. Momenteel kan u, als u een Ford Private Lease aangaat, er een gratis tankkaart ter waarde van € 300 bij krijgen. Dat is voor ongeveer een half jaar gratis tanken of bijvoorbeeld gratis heen en weer naar Rome rijden. Wie wil dat nu niet? Er zijn 20 tankkaarten die we kunnen weggeven, als deze 20 tankkaarten op zijn is de actie ook onmiddellijk gedaan. Kan u niet direct langs gaan naar het Waasland Shopping? Maar wil u wel meer informatie krijgen? Maak dan onderaan een vrijblijvende afspraak met onze verkoper op het Smart Lab.